Goran Karan i Marko Pecotić nastupaju u revijalnom dijelu Festivala klapske pisme Posušje 2022

Festival klapske pisme Posušje, koji se održava u prekrasnom ambijentu na Trgu hrvatskih branitelja, postao je brand i jedan od zaštitnih znakova Posušja. Pred nama je njegovo osmo izdanje i ne sumnjamo kako će i ono pobuditi veliko zanimanje kod publike i javnosti.

A da taj doživljaj bude još bolji pobrinuli su se organizatori kroz njegov revijalni dio.

O glazbi Gorana Karana, uspješnog umjetnika i autora mnogih prekrasnih stihova mnogo je toga već poznato, a upravo će on posušku publiku zabavljati na drugoj večeri kada nastupaju muške klape. Riječ je o jednom od najuspješnijih i nagrađivanijih glazbenika s Hrvatske estrade. Pobjednik je u natjecanju “Eurosong” za pjesmu Eurovizije u Stockhlomu gdje osvaja deveto mjesto. Prestizna diskografska nagrada “Porin 2000” pripala mu je tri puta.

ab6761610000e5eb7dc4482ee5dfe3342731a3d6

Drugu večer na pozornicu će izaći Marko Pecotić – Peco dugogodišnji član klape Iskon i „vlasnik” velikog hita „Samo ljubav ostaje”, koji je otpjevao za najavnu špicu serije Larin izbor. Publika ga također pamti i po ulozi u pjesmama „Još ne mogu pristat volit” i „Dobra večer prijatelji” klape Iskon. U klapi je većinom vodeći vokal, a među 4 Tenora uz Đanija Stipaničeva zadužen je za skečeve i šale. Osim iznimnoga glazbenog talenta i načina na koji se cijeli „daje“ u pjesme koje izvodi , splitskog tenora publika voli i zbog ugodnog karaktera te osmijeha koji mu nikad ne silazi s lica.

hq720

VIII. Festival klapske pisme Posušje 2022. bit će održan na Trgu hrvatskih branitelja 6. i 7. kolovoza s početkom u 20.30 sati.

Ulaz na festival je BESPLATAN.

Podijelite sa drugima...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Pogledajte i druge novosti...