ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

Započele su pripreme za organizaciju još jednoga Festivala klapske pisme u Posušju te je danas u uredu Načelnika općine Posušje održan sastanak Upravnog odbora Festivala na kojemu su definirani prvi koraci za organizaciju VII. Festivala.

Šest je uspješno organiziranih Festivala iza nas, a ozbiljna, rana i temeljita priprema jamče kako će i VII. Festival biti atraktivna i odlična manifestacija za brojne domaće i strane posjetitelje.

IMG_5030

Festival se već tradicionalno organizira prvoga vikenda u kolovozu, a tako će biti i ove godine, kada će 31. srpnja te 1. i 2. kolovoza Posušjem odzvanjati klapska pisma.

IMG_5069

Ponosni smo na ovu, sada već nadaleko prepoznatu kulturnu manifestaciju koja se kristalizirala kao jedna od najljepših razglednica Posušja. Svaki odlično organizirani Festival samo je nova motivacija i dodatni entuzijazam da u novoj godini podignemo razinu očekivanja te pokušamo nadmašiti sami sebe.

IMG_5044

Što je točno u pripremi –  još ćemo malo zadržati za sebe, ali vjerujemo kako nijedan ljubitelj dobre glazbe i zabave neće biti razočaran. Oni koji su dosada bili na Festivalu to već znaju, a one koji još nisu imali priliku posjetiti naš Festival pozivamo da rezerviraju31. srp ja te 1. i 2. kolovoza i to učine ove godine.

Podijelite sa drugima...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Pogledajte i druge novosti...